Bekvalac: Biće teško u Borči

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac izjavio je da će njegova ekipa pokušati da ostane neporažena u nadigravanju sa domaćim sastavom iz Borče.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

12:56

Default images

Bekvalac smatra da ih očekuje jako teška utakmica protiv BSK-a iz Borče, ali da njegova ekipa može da ostvar dobar rezultat u duelu šestog kola Super lige Srbije.

"BSK je tim koji zna da igra fudbal, što su pokazali pobedama u obe utakmice na svom terenu. Nekim od tih igrača sam bio trener, poznajem njihove kvalitete i znam da nam neće biti lako", rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

On je ocenio da je Novi Pazar kvalitetno odigrao na prethodna dva gostovanja i da nema razloga da tako ne bude i u Borči.

"Domaćin će sve učiniti da dobije i treću utakmicu na svom terenu, ali i mi ćemo pokušati da nastavimo seriju bez poraza na strani. U prošlom kolu smo neplanirano izgubili dva boda protiv Spartaka, dobre ekipe koja loše stoji na tabeli", dodao je Bekvalac.

Novi Pazar i BSK zauzimaju 10, odnosno 11. mesto na superligaškoj tabeli sa po šest bodova.

Bekvalac za subotnju utakmicu neće računati na povređene Emira Lotinca, Admira Raščića i Semira Hadžibulića, a za sastav ne konkurišu ni nedovoljno oporavljeni Admir Kecap i Filip Stojanović.

"Hendikepirani smo njihovim neigranjem, ali igrači koji dobiju šansu treba da je iskoriste. Neka pokažu da zaslužuju dres ovog kluba, u suprotnom će na polusezoni morati da traže drugu sredinu", rekao je trener Pazara.

Trener Novopazaraca je dodao i da nije zadovoljan igrom svojih prvotimaca i da je ubeđen da mogu mnogo bolje.

"Više ili manje, svi mogu bolje da igraju i zato nisam zadovoljan. S druge strane, izgubili smo samo jednu utakmicu, od Crvene zvezde kod kuće, a siguran sam da bi bili hit prvenstva da smo imali podršku svojih navijača na svim mečevima", zaključio je Bekvalac.

Utakmica između BSK-a i Novog Pazara igraće se u subotu 22. septembra u 16.30 u Borči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: