Janković: U Kulu se ide i peške

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kaže da je siguran da će navijači ’crveno-belih’ naći način da podrže svoj tim protiv hajudka u Kuli.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

12:53

Default images

Zvezda u subotu gostuje Kuljanima u šestom kolu Jelen Superlige Srbije.

"Pamtim Kulu po jednom detalju, kada su u maju 2008. ljudi peške išli od skretanja za Vrbas, što je po 10-15 kilometara. Taj entuzijazam ne može da se ugasi i siguran sam da će navijači Zvezde naći način da dođu na stadion i da neće ugroziti nikoga i nikakvu kaznu", rekao je Janković.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zabranila je navijačima Crvene zvezde da organizovano idu na gostovanje u Kulu.

Janković ocenio je izjavio da njegove fudbalere u šestom kolu Super lige očekuje tradicionalno teško gostovanje, ali da su igrači motivisani da prikažu bolju igru nego pre nedelju dana u Kragujevcu.

"Nižu se teške utakmice za nas, uglavnom na gostovanjima. Kula je tradicionalno teško gostovanje, a Hajduk je i na Marakani uspevao da nam 'otkine' bodove. Mi smo, medjutim, motivisani i željni da prikažemo bolju igru nego pre nedelju dana u Kragujevcu. Hajduk je u delikatnoj situaciji, promenili su trenera i to može pozitivno da utiče na grupu", dodao je Janković.

On je dodao da je čuo da je Hajduk u petom kolu odmarao nekoliko prvotimaca u utakmici sa Partizanom, ali je rekao da to neće dodatno motivisati njegovu ekipu.

"Nas motiviše osvajanje tri boda i potpuno mi je svejedno u kom će sastavu igrati Hajduk, mi smo spremni za tu utakmicu. Neke stvari su u ovom slučaju fiksne, to je da je Kula uvek teško gostovanje za Zvezdu i da mi tamo uvek idemo na pobedu", kazao je Janković.

Trener ’crveno-belih’ je rekao da nema dilemu oko sastava i da su van konkurencije za utakmicu jedino povređeni Miloš Dimitrijević i suspendovani Natanijel Asamoa i Eli Babalj.

Utakmica između Hajduka i Crvene zvezde igraće se sutra u 14.30 na stadionu u Kuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: