Zvezdi duplo više para od Gasproma

Crvena zvezda će uskoro popraviti finansijsku situaciju u klubu, jer bi uskoro trebalo da potpiše niz unosnih sponzorskih ugovora.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

12:44

Default images

Svakako najunosniji biće ugovor sa generalnim sponzorom, Gaspromom, sa kojim bi u narednih sedam do 10 dana trebalo da potpiše novi ugovor.

Prema aktuelnom ugovoru potpisanom jula 2010. godine Crvena zvezda od generalnog sponzora dobija 2,3 miliona evra, prema novom ugovoru trebalo bi da dobije duplo više novca. Tačnije, Zvezda će od ruske kompanije dobijati minimum četiri miliona evra plus pola miliona kao bonus u zavisnosti od rezultata u toku sezone.

Pregovori oko potpisivanja novog ugovora nalaze se u završnoj fazi, a oni su prethodili potpisivanju Memoranduma o proširenju saradnje pre nekoliko meseci između Zvezde i ruskog naftnog giganta.

“Ugovor je na usklađivanju, za desetak dana imaćemo konkretnije informacije”, naveo je v.d. generalnog sekretara Zvezde Stefan Pantović.

U cilju poboljšanja finansijske situacije u klubu Zvezda će najverovatnije prodati štopera Nikolu Maksimovića investicionom fondu menadžera Pinija Zahavija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: