"Nejmar mora da pređe u Barsu"

Bivša zvezda Real Madrida Robinjo poručio je svom saigraču iz reprezentacije Nejmaru da pređe u Barselonu ako želi da uživa u životu i fudbalu u Španiji.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

11:50

Default images

28-godišnji Robinjo, koji je igrao za Real Madrid u periodu između 2005. i 2008. rekao je da je Barselona najbolja moguća opcija za Nejmara.

“Ako bude nekad poželeo da ode iz Santosa i uživa u fudbalu u Primeri predlažem mu da izabere Barselonu, ne Real Madrid. Biće mu bolje tamo, jer igrači iz Brazila tradicionalno bolje igraju u Barsi. Ako želi da postane najbolji igrač sveta on će morati da napusti Brazil”.

U timu Barselone od Brazilaca trenutno nastupaju Dani Alveš i Adrijano, a svakako najveće legende katalonskog kluba koje dolaze iz Brazila su Romario, koji je u periodu od 1993. do 1995. na 46 utakmica postigao 34 gola, navijači su u Ronaldovim čarolijama uživali samo jednu sezonu u kojoj je na 49 utakmica postigao fantastičnih 47 golova, a Ronaldinjo i Rivaldo su najbolje godine svoje karijere proveli u Barsi. Ronaldinjo je za pet sezona na 145 utakmica postigao 70 golova a Rivaldo je takođe za pet sezona provedenih na “Kamp Nou” odigrao 157 utakmica i postigao 86 golova.

Redove Santosa napustio je Ganso koji je prešao u Sao Paulo, a da li će Nejmar uskoro saznaćemo već u januarskom prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: