Darko Miličić ide u Seltikse

Srpski košarkaš Darko Miličić nalazi se pred potpisom jednogodišnjeg ugovora sa Boston Seltiksima, za veteranski minimum.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.09.2012.

17:44

Default images

Drugom piku sa drafta 2003. godine, kada je izabran pre Karmela Entonija, Krisa Boša i Dvejna Vejda, Seltiksi će biti šesti klub u desetodogišnjoj NBA karijeri.

Miličić je prošle sezone izgubio mesto startera u Minesota Timbervulvsima sa prosekom od 4.6 poena i 3.3 skoka. Tokom karijere u Detroitu, Orlandu, Memfisu i Niksima prosečno je beležio 6 poena i 4.2 skoka.

27-godišnji Miličić će biti šesti visoki igrač u rosteru Seltiksa, pored Kevina Garneta, Brendona Besa, Krisa Vilkoksa, rukija Džereda Salindžera i veterana Džejsona Kolinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: