Mikel: Ja sam kriv, žao mi je

Fudbaler Čelsija Džon Obi Mikel izvinio se saigračima i navijačima zbog greške koja je prethodila izjednačujućem pogotku Juventusa u utakmici Lige šampiona.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

15:09

Default images

Mikel je u 80. minutu pogrešio u dodavanju, loptu je uzeo Markizio i asistirao Kvaljareli, koji je pobegao Džonu Teriju, za izjednačenje 2:2.

"Kada bih hteo da tražim izgovor, sigurno bih to mogao. Ali, što se mene tiče, kriv sam. Žao mi je i nema opravdanja", kritičan je Mikel.

Jedan od onih kome bi trebalo najviše da se izvinjava je mladi Brazilac Oskar, dvostruki strelac za Čelsi,koji na kraju ipak nije imao potpun razlog za slavlje.

"Srećan sam zbog prvih golova za Čelsi, još u Ligi šampiona. Kod prvog sam imao malo sreće, a drugi je stvarno prelep", rekao je fudbaler za koga je Roman Abramovič platio Internasionalu 25 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: