Kasalica: Idemo na pobedu

Napadač Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore, Filip Kasalica, izjavio je za zvanični sajt da ekipu za vikend čeka vrlo teško gostovanje u Kuli.

Izvor: NS

Sreda, 19.09.2012.

17:17

Default images

Kasalica je golom u finišu utakmice u Kragujevcu potvrdio pobedu svog tima. Nad njim je takođe napravljen prekršaj posle kojeg je tim Radničkog ostao sa devet igrača na terenu.

“Nisam glumac i ne simuliram. Na snimku se jasno vidi da me je protivnički igrač udario. Isto tako, ne želim da komentarišem suđenje, i odluke arbitara”, rekao je Kasalica i dodao da su se on i njegovi saigrači uveliko okrenuli susretu u Kuli i da su Kragujevčani do nove prilike odloženi u arhivu.

“Prvi put ću u dresu Zvezde igrati protiv svog bivšeg kluba. Nekoliko mojih bivših saigrača iz tog perioda je i dalje u Hajduku, s tim što su se tada borili za mesto u timu, a sada su standardni prvotimci. Gostovanje u Kuli je tradicionalno nezgodno za nas, i moramo pružiti maksimum po pitanju angažovanja i borbenosti kako bismo došli do četvrte uzastopne pobede u prvenstvu”, jasan je Filip koji je noseći dres Hajduka u utakmicama sa Zvezdom postigao po jedan gol i autogol.

Dolaskom Aleksandra Jankovića na mesto šefa stručnog štaba promenjene su i neke taktičke zamisli kada su način igre i formacija u pitanju. Na Marakanu je stigao i još jedan odličan napadač, Ognjen Mudrinski, koji zajedno sa Kasalicom čini udarnu iglu Zvezdinog napada.

“Dolaskom Ognjena dobili smo kvalitet više kada je u pitanju ofanzivni deo tima. Mislim da možemo da budemo odličan tandem, a o tome da li mi je lakše da igram sam ili u paru sa još nekim, iskreno ne razmišljam. O tome odlučuje trener, i poštovaću svaku njegovu odluku. Najvažnije da nastavimo sa pobedama” rekao je napadač Zvezde.

Reprezentativac Crne Gore kao i svi njegovi saigrači imaju još dovoljno vremena da se spreme za meč sa Kuljanima, i u glavama već imaju jasnu ideju šta treba da urade kako bi došli do trijumfa.

“Gol u ranoj fazi utakmice bi nam dosta pomogao da dođemo do željenog rezultata. Međutim i ako se to ne desi, bićemo strpljivi, i verujem slaviti pobedu. Imamo cilj da osvajamo trofeje i zato svakodnevno vredno treniramo i trudimo se da napredujemo iz meča u meč, kako bi na kraju sezone imali priliku da slavimo sa našim navijačima”, zaključio je Kasalica.

Utakmica Hajduk Kula – Crvena zvezda igra se u subotu 22. septembra u 14:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: