Mančini: Ja mogu da kritikujem

Menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini rekao je da mu se nije svidela reakcija golmana Džoa Harta i da jedino on sme da kritikuje igru ekipe.

Izvor: JM

Sreda, 19.09.2012.

14:14

Default images

Hart je posle poraza od madridskog Reala od 3:2 na startu Lige šampiona konstatovao da je za poraz kriva cela ekipa, iako je golman Sitija loše intervenisao kod gola Ronalda u 90. minutu.

"On bi trebalo da radi svoj posao, stoji na golu i brani udarce protivnika. Ako neko sme javno da kritikuje ekipu i igrače, onda sam to ja, a ne Hart", poručio je Mančini.

Italijanski stručnjak je rekao da je njegovoj ekipi nedostajalo hrabrosti, ali i da nikome nije lako da igra na Santijago Bernabeu.

"Naravno da sam razočaran načinom na koji smo izgubili bod, ali u Madridu će i druge ekipe gubiti. Mi defintivno možemo bolje od ovoga. Ostaje nam još pet utakmica u grupi, važno je da pobedimo u idućem kolu Borusiju Dortmund, ali to neće biti nimalo lako jer se radi o odličnoj ekipi", dodao je Mančini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: