100 miliona evra za De Rosija?

Generalni menadžer Rome Franko Baldini rekao je da je u letnjem prelaznom roku odbio ponudu od 100 miliona evra za Danijelea de Rosija.

Izvor: NS

Utorak, 18.09.2012.

21:26

Default images

"De Rosi? On će do kraja života ostati u Romi. Odbili smo letos nekoliko ponuda za njega, a jedna je čak iznosila 100 miliona evra", rekao je Baldini italijanskim medijima.

On je ponovio i da je Luis Enrike uradio dosta dobrih stvari u Romi, iako je napustio klupu "vučice" posle samo jedne sezone.

"On je bio novajlija, ali nas je sve u klubu naučio nekim stvarima i zahvalni smo mu zbog toga", objasnio je Baldini.

Funkcioner Rome dodao je i da nije u sukobu sa sadašnjim trenerom Zdenjekom Zemanom.

"Kada smo dovodili Zemana, znali smo i kakav je njegov karakter. Hteli smo čoveka koji će da promeni našu igru, a Zemanov fudbal me je uvek oduševljavao. Želeli smo trenera koji ume da pobedjuje, a ne da uveseljava ljude", naveo je Baldini.

Roma je posle tri odigrana kola na sedmom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda, a svoj sledeći meč igra u nedelju 23. septembra u 15:00 časova u gostima protiv Kaljarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: