Stanković ponovo ide na operaciju

Bivši kapiten reprezentacije Srbije i dugogodišnji fudbaler milanskog Intera Dejan Stanković u sredu će ponovo morati na operaciju Ahilove tetive.

Izvor: B92, FSS.rs

Utorak, 18.09.2012.

19:59

Default images

"Problem koji me je dugo mučio nije u potpunosti rešen prvim hirurškim zahvatom."

"U dogovoru sa medicinskom ekipom Intera, kao i na osnovu novih detaljnih pregleda obavljenih prethodnih dana, zaključili smo da je odlazak na ponovnu operaciju jedino dobro rešenje", kazao je Stanković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Od maja do danas Dejan Stanković je prošao najpre proces oporavka od operacije, zatim vežbe jačanja, da bi se u laganom ritmu vraćao u trenažni proces.

"Izgledalo je zaista dobro u jednom trenutku... Ali, svakodnevni napori su izazivali nove bolove. Recimo, dva dana sam radio, pa sam jedan morao da pauziram... Dešavalo se da izdržim i po nekoliko dana u istom ritmu, pa da onda odjednom zbog problema ponovo dva provedem van terena", kazao je član neroazura.

Stanković nije želeo da prognozira koliko će mu biti potrebno vremena da se oporavi od sutrašnje operacije.

"Ne znam koliko ću vremena morati da potrošim na novom putu oporavka... Nisam navikao na to u karijeri, ćutao sam i trpeo bolove, igrao, usput sanirao neke uobičajene povrede, ali ova je zaista veća i nemam iskustva za procenu", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: