Luizau proširena suspenzija

Svetska fudbalska federacija proširila je suspenziju igraču portugalske Benfike Luizau i on naredna dva meseca neće moći da igra nijednu međunarodnu utakmicu.

Izvor: NS

Utorak, 18.09.2012.

18:57

Default images

Luizao će zbog proširene suspenzije propustiti utakmice svog kluba u Ligi šampiona protiv Seltika, Barselone i Spartak Moskve.

Ovog Brazilca prethodno je suspendovao Fudbalski savez Portugala, koji mu je zabranio da sledeća dva meseca nastupa u utakmicama nacionalnog šampionata i kupa.

Luizao neće moći ni da igra prijateljske mečeve za reprezentaciju Brazila sledećeg protiv Iraka u Malmeu u Švedskoj i Japana u poljskom gradu Vroclavu.

Brazilski štoper je suspendovan pošto je gurnuo sudiju u prijateljskom meču igranom 11. avgusta protiv Fortune iz Dizeldorfa. On je rekao da to nije namerno uradio ali je arbitar ipak podneo žalbu protiv kapitena Benfike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: