Murinju otkaz ako izgubi od Sitija?

Ukoliko Real Madrid izgubi od Mančester Sitija na otvaranju sezone u Ligi šampiona na "Santjago Bernabeu", Žoze Murinjo će dobiti otkaz, tvrdi "El Pais".

Izvor: AK

Utorak, 18.09.2012.

16:32

Default images

Madridski dnevnik je preneo tvrdnju neimenovanog igrača Madriđana "da igrači ne razumeju Murinjove zahteve i ne znaju gde moraju da stoje na terenu".

El Pais navodi i da su sve veći razdori u svlačionici španskog šampiona, zbog čega je nemački reprezentativac Mesut Ozil prebačen na treninge sa B ekipom.

Real je posle osvajanja Superkupa Španije (bolji u dvomeču od Barselone) u Primeri startovao sa samo četiri boda u prva četiri kola, što je najgori start sezone u karijeri Murinja. On je posle poraza od Sevilje u subozu (1:0) izjavio da trenutno nema ekipu, da bi posle istakao da je on jedini krivac.

Ukoliko Siti slavi u Madridu, i Murinju zaista dobije otkaz odmah posle meča, biće to njegov najbrži otkaz u karijeri. Prethodni je bio u Čelsiju 2007. godine, 19. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: