Dejvis kup: Srbija među nosiocima

Teniska reprezentacija Srbije postavljena je za četvrtog nosioca pred žreb za takmičenje u Dejvis kupu za nrednu sezonu.

Izvor: JT

Utorak, 18.09.2012.

14:21

Default images

Žreb će biti obavljen u sredu u Londonu od 11 časova po lokalnom vremenu, odnosno 12 po srednjeevropskom vremenu.

Za prvog nosica postavljena je Španija, aktuelni šampion, ispred Češke, sa kojom će se ’crvena furija’ ove godine sastati u finalu.

Te dve selekcije sigurno će biti na različitim stranama žreba, a pozicije od trećeg do osmog nosioca dodeljene su Argentini, Srbiji, Francuskoj, Sjedinjenim Državama, Hrvatskoj i Kazahstanu.

Inače, za razliku od ove godine, Srbiju će naredne u Dejvis kupu predvoditi drugi reket sveta Novak Đoković.

Ovogodišnje finale Dejvis kupa na programu je od 16. do 18. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: