Ne može čovek sve sam

Sigurnosni bek Kalifornija Golden Bersa Brendon Bigelou, postigao je dva neverovatna tačdauna u meču protiv Ohajo Stejt Bakajsa.

Izvor:

Utorak, 18.09.2012.

12:03

Default images

Bigelou je, u drugom poluvremenu meča, prvo postigao tačdaun pretrčavši 81 jardu, da bi nedugo zatim ostvario još jedno pretvaranje trkom od 59 jardi.

Nažalost to nije bilo dovoljno njegovom timu za pobedu na gostujućem terenu, iako ih je mladi trkač trgnuo i sam preokrenuo rezultat sa 20:7 na poluvremenu, na 20:21 sredinom treće četvrtine. Ohajo je na kraju trijumfuvao sa 32:28.

Zanimljivo je da mladi trkač u zadnjoj godini koledža doživeo tešku povredu kolena, ali je uspeo da se oporavi i da povrati neverovatnu brzinu, koja mu je jedna od najvećih vrlina.

Njegovu brzinu je pohvalio i njegov kolega iz ofanzivni linije, koji je rekao da je "Brendonova brzina fascinantna". Na pitanje novinara da li mu se brzini u potpunosti vratila Begilou je rekao da "Misli da je blizu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: