Šon Vajt uhapšen zbog vandalizma

Jedan od najboljih skejtbordera i snoubordera na svetu Šon Vajt uhapšen je zbog vandalizma, pošto je u pijanom stanju potpuno rasturio hotelsku sobu u Nešvilu.

Izvor: JT

Utorak, 18.09.2012.

09:55

Default images

26-godišnji Vajt, dvostruki olimpijski šampion u halfpajpu, uhapšen je u Nešvilu, pošto je navodno aktivirao protivpožarni alarm, zbog čega je hotel u kom je odseo morao da bude evakuisan.

On je potom pokušao da pobegne iz hotela, ali je u poteru za njim krenuo jedan od građana koji se našao na licu mesta, a sve se završilo tako što je Vajt pao pošto je udario glavu o ogradu. Popularni snoborder je potom prebačen u bolnicu, gde mu je pružena pomoć, a potom je pušten.

Incident se desio u nedelju oko 2 časa ujutro, a prema izveštajima policije, Vajt je bio pod velikim uticajem alkohola.

Vajt je tokom vikenda boravio u Nešvilu, gde je prisustvovao venčanju mizičara Patrika Karnija, a gosti su istakli da je on bio veoma prijateljski raspoložen tokom prijema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: