Tuča Babalja i Asamoe na treningu

Fudbaleri Crvene zvezde Eli Babalj i Natanijel Asamoa potukli su se po završetku treninga u ponedeljak.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.09.2012.

18:50

Default images

Ceo incident se odigrao pred predsednikom kluba Vladanom Lukićem i trenerom Aleksandrom Jankovićem, a do njega je došlo po završetku igre na dva gola.

Igrači koji nisu odigrali svih 90 minuta u nedelju protiv Radničkog trebalo je da iznesu pokretnu konstruciju sa terena, ali se usred toga desila razmena udaraca između Babalja i Asamoe, koje su saigrači vrlo brzo razdvojili.

U redovima ’crveno-belih’ nisu želeli da svaljuju krivicu na jednog od njih dvojice, pošto je tuči prethodila verbalna rasprava. a sigurno je da obojicu čeka visoka novčana kazna. Iako je Lukić bio prisutan, on je odluku o kazni prepustio Jankoviću, a očekuje se da se incident neće reflektovati na atmosferu u timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: