Federeru odmor, Novaku prvo mesto?

Najbolji teniser sveta Rodžer Federer rekao je da mu je potreban odmor i da ne zna da li će i koje turnire igrati do kraja sezone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

14:45

Default images

Prvi reket sveta ima 1355 bodova više od Novaka Đokovića, a do kraja sezone trebalo bi da igra na Mastersima u Šangaju i Parizu, turniru u Bazelu i završnom Masters kupu u Londonu.

„Odmor mi je preko potreban. Ranjen sam, umoran i iscrpljen i potrebno mi je da se odmorim i vidim šta dalje. Nisam odlučio za nastavak sezone, ali moram da odlučim koji je turnir važan“, rekao je Federer.

Federer bi trebalo da brani titule u Parizu, Bazelu i Londnonu, a sasvim je izvesno da u Šangaju neće igrati,

Švajcarska je proteklog vikenda savladala reprezentaciju Holandije u borbi za mesto u svetskoj grupi Dejvis kupa, a Federer je svom timu doneo dva boda.

„Dejvis kup za mene nije prioritet. Važnije mi je da budem sa svojim saigračima, uživam da budem sa njima, oni su moji najbolji prijatelji“, kaže Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: