Vodeći gubili, Nejmar opet blistao

Vodeći timovi brazilskog šampionata izgubili su u 25. kolu, Gremio igrao nerešeno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

11:01

Default images

Santos je pobedio zahvaljujući spektakularnom Nejmaru, a bodove su osvojile i ekipe Sao Paula, Korintijansa, Nautika i Baije.

Posle 25 kola Fluminense vodi sa 53 boda, Atletiko Mineiro 51, Gremio 48. Ronaldinjov tim ima i utakmicu manje.

Nautiko je golom Souze u 49. minutu slavio u duelu sa Atletiko Mineirom a u Resifeu je domaćin mogao i do ubedljivije pobede da je Araužu polovimom drugog dela igre iskoristio jedanaesterac.

Ronaldinjo je proveo na terenu 90 minuta a poraz posle meča nazvao "užasnim".



Flu je još u subotu odigrao veoma loše pred svojim navijačima a gosti, ekipa Atletiko iz Gojanije, i posle 25. kola poslednjeplasirana na tabeli, već na poluvremenu je imala dva gola prednosti. Strelci su bili Dijego Gareta i Reni, a gol Mišela u 64. minutu za domaćina nagovestio je preokret koga ipak nije bilo.



Koritiba je u paklenoj atmosferi imala prednost u duelu sa Santosom golom Dejvida u 10. minutu.

U finišu se razigrao Nejmar, pogodio je u 71. minutu za izjednačenje, sedam minuta pre kraja postigao je i pobedonosni gol za Santos.



Flamengo i Gremio podelili su bodove na Olimpijskom stadionu u Riju.

Gosti su poveli pogotkom Morena u 18. minutu na dodavanje Elena Blumera a Adrijan je izjednačio u 62. minutu.



Kruzeiro i Vasko da Gama postigli su po gol u prvom delu igre, strelci su igrači Vaska, autogol Renata Silve doneo je prednost Kruzeiru, Nilton je izjednačio.



Golova nije bilo u susretu Ponte Preta - Botafogo, Internasional i Sport Resife su igrali 2:2 iako je gost vodio 2:0 na poluvremenu, Baija je savladala Figuirense, 2:1.

Palmeiras se bori za opstanak, Korintijans je na sredini tabele ali je jedan od derbija Sao Paula i ovaj put napunio tribine.
Gosti su slavili golovima Romarinja u 22. i Paulinja u 54. minutu.



tabela: Fluminense 53, Atletiko Mineiro 51 (-1), Gremio 48, Vasko da Gama 43, Sao Paulo 39, Botafogo 39, Internasional 37, Kruzeiro 35, Korintijans 35, Ponte Preta 33, Santos 33, Nautiko 31, Baija 31, Portugeza 29, Koritiba 28, Flamengo 28, Sport Resife 24, Figeirense 22, Palmeiras 20, Atletiko Gojanense 20

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: