Goleada u remiju na El Pratu

U prvom nedeljnom meču četvrtog kola Primere odigranomu Barseloni postignuto je šest golova, Espanjol i Atletik Bilbao su remizirali 3:3 na El Pratu.

Izvor: AK

Nedelja, 16.09.2012.

14:29

Default images

Tako je drugi uzastopni meč između Espanjola i Bilbaa okončan sa po tri gola u mreži rivala iz Katalonije i Baskije.

Domaćin je vodio 2:0, Bilbao je izjednačio da bi deset minuta pre kraja Espanjol poveo i 3:2. Ipak, Aric Aduris je tri minute kasnije postavio konačan rezultat.

Espanjol je već u 18. minutu stigao do vođstva preko Havija Lopesa, da bi u finišu poluvremena prednost duplirao Đoan Verdu.

U desetom minutu nastavka Aduris je smanjio zaostatak Bilbaa, a izjednačenje je doneo "problematični" Fernando Ljorente u 71. minutu, dva minuta nakon što je ušao u igru.

Kao što je pomenuto, deset minuta pre kraja Samuele Longo je vratio prednost domaćinu, a zbog skidanja dresa dobio je drugi žuti karton.

Prednost igrača više Atletik je iskoristio već u 83. minutu durim golom Adurisa.

U subotu su pobede ostvarili Malaga, Barselona, Valensija i Sevilja.

Preostali mečevi:
Granada - Deportivo
Osasuna - Maljorka
Real Sosijedad - Saragosa
Atletiko Madrid - Rajo Valjekano

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: