Murinjo: Trenutno nemam ekipu

Nakon novog poraza Real Madrida u Primeri, drugog u prva četiri kola, trener Žoze Murinjo je istakao da trenutno nema ekipu.

Izvor: AK

Nedelja, 16.09.2012.

10:06

Default images

Madriđani su u subotu veče poraženi na Sančes Pishuanu od Sevilje 1:0, pa već posle četiri kola zaostaju osam bodova za najvećim rivalom Barselonom.

"U ovom trenutku nemam ekipu. Moj tim ne igra. To je problem, to me više brine od zaostatka za Barselonom", rekao je Murinjo posle poraza u Sevilji.

Domaćin je do pobede stigao golom Pjotra Trohovskog već u drugom minutu meča. Real je dominirao u nastavku, ali umesto da igra bolje, kako je vreme proticalo bio je sve nemoćniji, posebno u drugom poluvremenu kada je Murinjo na teren umesto Anhela di Marije i Mesuta Ozila poslao Karima Benzemu i veliko letošnje pojačanje Luku Modrića.

"U prvom kao i u drugom poluvremenu izgledali smo katastrofalno. Bila je ovo totalno zaslužena pobeda Sevilje i totalno zaslužen poraz Reala. Bolje od ovog nismo zaslužili. Čestitam Seviljinim fudbalerima jer su učinili sve što je trebalo da bi nas pobedili", rekao je Murinjo koji je poslednjih 20-ak minuta u Andaluziji nemo posmatrao šta se događa na terenu.
"Ova utakmica nije se ničim razlikovala od našeg poraza kod Hetafea pre tri sedmice. Nije se naročito razlikovala ni od naše igre protiv Granade, osim što smo tada pobedili. Ne mislim da naša forma ima veze s bilo kakvim glasinama koje izlaze u javnost u poslednje vreme. Po meni je reč o stanju našega kolektivnog duha", istakao je Portugalac.

Trener Sevilje i nekadašanja Realova legenda, Mičel, novinarima je skrenuo pažnju na izvanrednu igru svoje ekipe koju je istakao ispred loše Realove forme, dok je jedan od Realovih direktora, nekadašnji Mičelov saigrač Emilio Butragenjo, izjavio da nije problem u pristupu, jer da su "igrači želeli, samo nisu uspevali".

Slabu formu ekipe sa samo četiri osvojena boda iz četiri utakmice samokritično je potvrdio i štoper Serhio Ramos.

"Moramo dobro da se zamisliti nad našim igrama. Ja prvi nad svojom. Na trenerove javne kritike u ovom trenutku ne bih odgovarao. Na nama je da se pokušamo što bolje pripremiti za dvoboj protiv Mančester Sitija koji nam sledi u Ligi šampiona. U svakom slučaju, čudno je da već četiri utakmice igramo loše, da nam trener stalno daje do znanja da je tako, a da mi ostajemo bez reakcije", jasno je ukazao na problem Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: