Preokret Neftčija pred Partizan

Prvi rival Partizana u Ligi Evrope, azerbejdžanski Neftči slavio je u trećem kolu nacionalnoh šampionata u subotu.

Izvor: AK

Nedelja, 16.09.2012.

09:39

Default images

Tim iz Bakua je na svom terenu savladao Hazar Lenkoran sa 2:1, ali tek posle preokreta.

Gosti su poveli već u osmom minutu, da bi Neftči izjednačio deset minuta kasnije golom Čileanca Nikolasa Kanelesa koji je glavom iskoristio centaršut sa leve strane i lošu procenu golman gostiju. Neftči je do pobede stigao pogotkom Brazilca Flavinja u 73. minutu meča, udarcem sa oko 25 metara.

Hazar je dobar deo meča bio bolji od Neftčija, čiji su igrači u finišu meča uspeli da promaše nekoliko sjajnih gol šansi.

Neftči: Stamenković, Mitreski, Šurukov, Bruno Bertuči, Januzada, Sadikov (Sejidov 56'), Ramos, Imamverdijev, Vobej, Kanales, Flavinjo (Abdulaje 82')



Neftči u tri kola ima dve pobede i poraz, pa zaostaje dva boda za liderima Karabahom i Simurkuom koji imaju po meč više. U subotu je poražen drugi rival Partizana u LE, Rubin je poražen od Lokomotive u Moskvi. U nedelju od 20.45 Inter gostuje Torinu u trećem kolu Serije A.

U prvom kolu Lige Evrope Partizan u četvrtak dočekuje Neftči od 21.05 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: