Šćepovići: Pobeda za samopouzdanje

Ubedljivu pobedu Partizana nad Hajdukom (5:2) obeležila su braća Šćepović, Stefan je bio strelac, asistent i golman, a Marko se konačno vratio na teren.

Izvor: AK

Nedelja, 16.09.2012.

09:02

Default images

Trener "crno-belih" Vladimir Vermezović omogućio je braći Šćepović da poslednjih pola sata zajedno predvode napad šampiona, ali ih je u tome omeo crveni karton.

Stefan je odlučio da stane na gol, nije zaustavio penal, ali je ostao nesavladan iz igre u poslednjih 15 minuta. Marko je posle sedam meseci konačno "osetio igru", i najavio povratak u formu.

"Sigurno da je malo čudno posle sedam meseci pauze od povrede, a deset od zvanične utakmice. Malo je čudno vratiti se, sada imam snage za 15-20 minuta, ali imaću sad sedam utakmica u kontinuitetu do pauze za reprezentaciju pa ću se za to vreme vratiti u staru formu. Bitno je što smo pobedili pred Neftči za samopouzdanje, malo smo pokvarili na kraju sa dva gola, ali iz grešaka se uči. Moramo da igramo koncentrisano svih 90 minuta, ovo je dobra škola za nas", rekao je Marko Šćepović.
partizan.rs
Njegov brat je dao jedan gol, drugi namestio, a na kraju je čuvao svoj, sa rukavicama.

"Prelepa utakmica za nas. Odigrali odlično do crvbenog kartona kada smo morali da se povučemo nazad. Pobeda u prvenstvu nam diže samopouzdanje, u četvrtak nas čeka pravi ispit i utakmica sa Neftčijem u Ligi Evrope pred našom publikom. Ubeđen sam da ćemo odraditi utakmicu onako kako treba", rekao je Stefan Šćepović.

Napadač Partizana je zadovoljan kako je odradio posao na golu u finišu meča.

"Igrali smo sa dva špica, bilo je logičnije da ja stanem na gol, kako bi u vezi ostali svi igrači. Nije bilo teško da odradim posao. Branio sam nekada iz šale posle treninga, pa mi nije bilo mnogo strano".

Partizan sledeći meč igra u Ligi Evrope, a u prvom kolu u četvrtak dočekuje azerbejdžanski Neftči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: