Vermezović: Hajduk nezgodan rival

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da su njegovi fudbaleri večeras pobedili "nezgodnog" rivala u meču s Hajdukom iz Kule.

Izvor: B92, Beta

Subota, 15.09.2012.

23:35

Default images

Vermezović je dodao da će i on i igrači moći nešto da nauče.

"Ovo je bila dosta dobra utakmica, protiv nezgodne ekipe, koja je došla da igra fudbal a ne da se brani", rekao je Vermezović posle trijumfa od 5:2 u petom kolu Super lige.

"Hajduk je imao nekoliko dobrih kontri i verujem da su moji igrači naučili nešto novo iz njih. Nadam se, takodje, da sam i ja izvukao pouke iz ovoga. Drago mi je što se Marko Šćepović vratio posle devet meseci pauze", kazao je Vermezović.

Trener Hajduka Ranko Delić rekao je da je drugi gol Partizana slomio njegove igrače.

"Mislim da je Partizan u prvom poluvremenu srećno došao do vodjstva, a njihov drugi gol je veoma loše uticao na moje mlade igrače. Primili smo posle još nekoliko golova zbog toga. Okrećemo se sledećim utakmicama", rekao je Delić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: