Bez dogovora NHL i igrača

Uprava severnoameričke hokejaške lige (NHL) objavila je da neće biti pogadjanja sa sindikatom igrača, tako da sada ne postoji ništa što bi zaustavilo "lokaut".

Izvor: B92

Subota, 15.09.2012.

23:15

Default images

Zamenik komesara NHL Bil Dejli rekao je da su strane razgovarale telefonom, ali da neće biti pregovora do isteka krajnjeg roka, što je ponoć po lokalnom vremenu.

Ovo je treći uzastopni put da su strane razgovarale telefonom i izbegavale pregovarački sto. Posle toga je postalo jasno da liga ide ka svojoj četvrtoj obustavi rada od 1992. godine.

Komesar NHL-a Geri Betman se skoro godinu dana zaricao se da će sprečiti hokejaše da igraju ako se ne postigne novi kolektivni ugovor do trenutka kad sadašnji istekne.

Sada ne deluje izgledno da će trening kampovi početi sledeće nedelje. Početak ligaškog dela sezone zakazan je za 11. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: