Simeone preuzima Inter?

Argentinac Dijego Simeone najozbiljniji je kandidat da postane trener italijanskog Intera, preneli su španski mediji.

Izvor: JM

Subota, 15.09.2012.

15:01

Default images

Prema pisanju medija, predsednik Intera Masimo Morati već je obavio nekoliko razgovora sa Simeoneom o toj opciji.

Simeone, koji trenutno trenira španski Atletiko Madrid, sa kojim je osvojio Ligu Evropa prošle sezone, jedan deo igračke karijere proveo je u Interu, kada je za dve sezone odigrao 85 utakmica.

On je kao igrač milanskog kluba 1998. godine osvojio tadašnji Kup UEFA, koji je prethodnica sadašnje Lige Evropa.

Argentinac je imao bogatu igračku karijeru, a igrao je, pored Intera i Atletika, za italijanski Lacio i Pizu, špansku Sevilju i argentinske klubove Velez i Rasing.

Simeone je trenerski posao počeo u Rasingu iz Aveljanede odmah pošto je završio karijeru, a predvodio je još Estudijantes, River, San Lorenco i italijansku Kataniju.

Ekipu Intera trenutno vodi Andrea Stramačioni i ima sigurno poziciju u klubu, ali je predsednik Morati poznat po tome što često menja trenere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: