Rednap: Dobro je što nisam selektor

Bivši menadžer Totenhema Hari Rednap rekao je da je osetio olakšanje što mu nije bilo ponuđeno mesto selektora Engleske.

Izvor: JT

Subota, 15.09.2012.

11:25

Default images

Rednapa su mnogi smatrali za favorita da zameni Fabija Kapela na klupi ’gordog albiona’, ali je na kraju reprezentaciju preuzeo Roj Hodžson.

U to vreme sam uživao u Totenhemu i razmišljao sam kako bih sve to podneo, da mi se to desi, jer je to ustvari honorarni posao. Jer, ja uživam u tome da provodim svaki dan sa fudbalerima na treninzima“, rekao je Rednap, „Bio sam u kolima kada sam čuo da je Rob dobio posao. Sve se desilo iznenada, ali nije me to pogodilo. Osećao sam olakšanje na neki način, jer nisam morao da donesem nikakvu odluku“.

Iako je Fudbalska asocijacija Engleske od prvog dana insistirala da je Hodžon njen prvi izbor, Rednap je nagovestio da je njegov tadašnji ugovor sa Totenhemom razlog zašto se on nije našao među kandidatima.

Kada sada razmišljam o tome, mislim da bi to uvek bio problem za mene. Moram da budem oprezan šta ću rećin, ali sam imao dobar ugovor i da me je neko želeo, morao bi da plati velike pare. Fudbalska asocijacija će reći da to nije razlog i ne bi bilo fer prema Roju reći da bih ja bio sada selektor da nije bilo toga. Ali, od prvog dana sam osećao da zbog toga neću biti u konkurenciji i da će to biti problem“, naglasio je Rednap.

Rednap je prošle sezone predvodio Totenhem do četvrtog mesta u Premijer ligi, a londonski klub ostao je bez mesta u Ligi šampiona, samo zato što je Čelsi osvojio to takmičenje, a u šampionatu nije bio među četiri najbolja tima. Upravo zbog toga je bilo pravo iznenađenje što je tokom leta Rednapa zamenio Andre Viljas-Boaš.

Mislim da sa tim nema veze što smo bili četvrti. Mislim da je klub jednostavno hteo promenu. Bila je to njihova odluka“, istakao je Rednap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: