Novi maler za Barsu, Alba bolestan

Levi bek Barselone i reprezentacije Španije Đordi Alba i dalje je pod uticajem gripa, i neće moći da pomogne svojim saigračima u meču protiv Hetafea.

Izvor:

Petak, 14.09.2012.

21:24

Default images

Alba se tako priključio saigračima, Andreasu Inijesti i Aleksisu Sančezu, koji su se povredili na mečevima za svoje nacionalne selekcije.

Barselona se bori i protiv neugodne tradicije. Naime, posle mečeva nacionalnih timova, dosta igrača se vrati ili povređeno ili bolesno, a Barsa u narednom meču ne pobedi. Mnogi ovaj virus nazivaju, 'FIFA virus'.

"Mi ne možemo ništa da učinimo povodom toga. Moje mišljenje je da je najbolji lek protiv toga pobeda u meču sa Hetafeom", našalio se trener vicešampiona Španije, Tito Vilanova.

Pored loših vesti, Vilanova ima i čemu da se raduje.

Kapitenu Karlesu Pujolu je dozvoljeno da trenira punim intezitetom, i biće u konkurenciji za meč. Dok su se David Vilja i Dijego Alkantara vratili u tim posle višemesečnog odsustva zbog povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: