PL: Rukovanja će, ipak, biti

Premijer liga je odlučila, obavezno rukovanje pred početak meča će uslediti kada igrači Kvins Park Rendžersa i Čelsija u subotu istrče na teren.

Izvor:

Petak, 14.09.2012.

16:55

Default images

Bilo je najava da bi ovaj protokol mogao da izostane, s obzirom na tenziju koja se ne stišava u Engleskoj od kada je Teri, navodno, vređao Antona Ferdinanda na rasnoj osnovi.

"Sve će ići po planu, rukovanje, i sve ostalo što ide pre meč će biti ispoštovano", rekao je Di Mateo, "To su propisi koje je PL postavila, i naša obaveza je da ih poštujemo", zaključio je Di Mateo.

Šef struke prvaka Evrope se osvrnuo i na manje povrede dvojice 'inkrimisanih'.

"Njih dvojica se osećaju dobro (Teri i Kol), oporavili su se od manjih povreda. Treniraju zadnijh par dana, i očekujem da će biti spremni za meč", rekao je Di Mateo za BBC.

Velika prašina se digla oko mogućeg incidenta prilikom rukovanja, Anton Ferdinand je nagovestio da mu ne pada na pamet da se rukuje sa Terijem, kao ni sa Ešli Kolom koji je isto umešan u ceo slučaj.

Čelnici dva kluba su razmatrali mogućnost da podnesu zahtev da se protokol izmeni,kao što je bio slučaj u revanš meču predhodnog prvenstva, ali su čelnici Premijer lige, ipak, da li konačan sud.

I menadžer KPR-a Mark Hjuz složio se sa svojim kolegom, i rekao da su oni tu u službi fudbala i da će poštovati sve protokole koje postave čelnici Premijer lige.

"Nije naše da odlučujemo šta treba, a šta ne. Biće onako kako PL odluči, i to je to. Mi smo tu da igramo fudbal, i da damo pozitivan primer milionima gledalaca koji će pratiti meč", zaključio je Hjuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: