Srbija u finalu C divizije

Srpska reprezentacija u američkom fudbalu plasirala se u finale evropskog prvenstva divizije C pobedom nad Holandijom 21:14 (0:0, 14:6, 7:8, 0:0).

Izvor: ÈŽ

Petak, 14.09.2012.

16:42

Default images

Utakmicu je obeležio mladi Mihajlo Josović koji je postigao sva tri tačdauna za našu ekipu, a u jednom od trčanja prešao je čak 80 jardi.

Srbija će u nedelju igrati finalni meč u kojem će joj protivnik biti bolji iz duela Švajcarska - Rusija, a pobedom bi obezbedila nastup u višem rangu, grupi B naredne godine.

Utakmica je bila izuzetno tvrda i neizvesna. Odbrana je igrala dobro, napadu je trebalo malo vremena za uigravanje, ali su momci koje predvodi Šon Embri uspeli da se konsoliduju i zasluženo slave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: