Uprava Pazara bojkotuje meč

Uprava fudbalskog kluba Novi Pazar neće gledati meč protiv Spartaka u znak protesta "zbog odnosa pojedinih organa Fudbalskog saveza Srbije" prema njima.

Izvor: NS

Petak, 14.09.2012.

16:03

Default images

"U znak protesta zbog odnosa prema našem klubu i navijačima, niko od ljudi iz kluba neće prisustvovati subotnjoj utakmici", rekao je portparol Pazara Redžep Korać.

Utakmica će na Gradskom stadionu biti odigrana bez prisustva publike, zbog kazne koju je Novom Pazaru potvrdila drugostepena komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Korać je dodao i da novopazarski superligaš u ovoj odluci ima podršku svih svojih sponzora.

"Sponzori kluba su nam se priključili u protestu i zatražili su uklanjanje reklamnih banera oko terena za vreme odigravanje utakmice sa timom iz Subotice", rekao je Korać.

Utakmica petog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka biće odigrana u 15. septembra u 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: