Bekvalac: Neće nas zavarati

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da ga neće prevariti poslednje mesto Spartaka i da njegovu ekipu u subotu očekuje težak meč.

Izvor: NS

Petak, 14.09.2012.

14:58

Default images

"Spartak nam dolazi u goste u teškom momentu, a sigurno je da Vidak Bratić, Vladimir Torbica ili Branimir Aleksić nisu preko noći zaboravili da igraju fudbal. Oni znaju zašto zauzimaju poslednje mesto na tabeli, ali fudbalski kvaliteti sugurno nisu u pitanju", rekao je Bekvalac.

Novi Pazar je deveti na tabeli Super lige s pet bodova, dok je Spartak na poslednjoj poziciji bez osvojenog boda.

Bekvalac za predstojeći duel neće moći da računa na povređenog Emira Lotinca, dok je nastup Admira Raščića neizvestan zbog bolova u leđima. Van konkurencije za tim su još Admir Kecap i Filip Stojanović koji su tek počeli da treniraju posle težih povreda.

"Dobro je što nam se vraća Ahmed Mujdragić, sa njim je ovo druga ekipa. Biće teško bez pomoći publike, a slagao bih kad bih rekao da se cela situacija u zemlji nije odrazila na nas, ali i na ostale klubove. Ipak, nadam se da ćemo smoći snage i znanja da upišemo tri boda", rekao je Bekvalac.

Trener Pazaraca je dodao da očekuje defanzivnu igru gostiju i njihovu orijentaciju na kontra napade.

"Ako budu duvali neki bolji vetrovi, sve više timova će dolaziti u Novi Pazar sa ciljem da ne primi gol. Nadam se da će doći vreme da kažnjavamo naše igrače jer nisu pobedili Partizan, Crvenu zvezdu ili Vojvodinu. Da sam imao šta da im oduzmem, kaznio bih svoje igrače zato što nisu savladali Zvezdu u trećem kolu", rekao je Bekvalac.

Prvotimac Miloš Bogunović ocenio je da bi njegovom timu puno značila pobeda nad Spartakom, ali i da su oba sutrašnja rivala propustila priliku da imaju više osvojenih bodova.

"Predstoji nam težak meč i samo maksimalnim zalaganjem možemo do tri važna boda. Kao što smo mi mogli da imamo vise od trenutnih pet bodova, tako su i Subotičani mogli da osvoje neki bod", rekao je Bogunović.

Novi Pazar je trenutno na devetom mestu sa pet osvojenih bodova, dok je Spartak poslednjeplasirana ekipa bez osvojenih bodova.

Utakmica petog kola Super lige izmedju Novog Pazara i Spartaka igraće se u subotu u 16.30 na Gradskom stadionu. Meč će biti odigran bez prisustva publike zbog kazne koju je novopazarskom superligašu potvrdila drugostepena komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: