Dobar žreb za Ekonomac

U četvrtak je u Nionu obavljen žreb za elitnu fazu Lige šampiona u futsalu. Šampion Srbije Ekonomac, naizgled, je dobio lakše protivnike.

Izvor: ÈŽ

Petak, 14.09.2012.

13:48

Default images

Ekipe koje će doći u oktobru u Kragujevac su Kairat, učesnik nekoliko završnih turnira, prvak Slovačke Slomatik i prvak Češke Era Pak Hrudim, takođe velikan evropskog futsala.

Prve reakcije na žreb su dobre, u Kragujevcu smatraju da su dobili grupu u kojoj se mogu nadati plasmanu u dalju fazu, a na kraju i na Fajnal for. Za sada nema reakcije na sastav ostalih grupa, na redu su analize.

Ekonomac je u glavnoj rundi ostvario sve pobede i kao prvoplasirani grupe 2 plasirao se u elitnu rundu.

U grupi A igraće Barselona, Litija iz Slovenije, azerbejdžanski Azar i Split. U grupi C domaćin će biti EIPozo Musija, a gostovaće ruski Dinamo, Energija iz Ljvova i Nikas iz Rige.

Domaćin utakmica u grupi D je ekipa Iberija Stars iz Tbilisija, a u Gruziju će putovati Benfika, italijanski Luparense i Đer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: