Janković: Jedva čekam meč sa Juveom

Fudbaler Đenove Boško Janković rekao je da jedva čeka utakmicu sa Juventusom u okviru trećeg kola Serie A, prvu nakon pauze zbog utakmica kvalifikacija za SP.

Izvor: NS

Petak, 14.09.2012.

11:48

Default images

"Mene su uvek privlačile velike utakmice. Obožavam da igram u sjajnom ambijentu, protiv najboljih. Tada i ja iz sebe izvlačim maksimum. Mogu slobodno da kažem da živim za ovakve duele", izjavio je kapiten Đenove.

Đenova je u prva dva kola Serije A zabeležila pobedu i poraz, dok je Juventus upisao dva trijumfa.

"Očekujemo tešku utakmicu, jer igramo protiv tima koji nije izgubio u poslednja 42 meča. Zbog toga moramo da damo 110 posto svojih mogućnosti ukoliko želimo da ostvarimo pozitivan rezultat, iznenadimo favorita i nastavimo u dobrom ritmu italijansko prvenstvo", dodao je Janković.

On je takođe dodao da je presrećan zbog ubedljivog trijumfa Srbije nad Velsom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, i ocenio da je selekcija Srbije sjajno odigrala i došla do veoma važnog trijumfa.

"Taj trijumf je bio potreban. Odlično smo odigrali. Meč protiv Velsa treba da posluži kao primer, ali nikako da opusti i zavara, jer ima još mnogo duela u kvalifikacijama", zaključio je Janković.

Derbi utakmica trećeg kola Serije A izmedju Đenove i Juventusa igra se u nedelju od 15 sati na stadionu Luiđi Feraris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: