Fiorentina: Jovetić ne ide nigde

Prema navodima engleskih medija, Siti i Fiorentina se ipak nisu dogovorili oko transfera Crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetiča.

Izvor:

Četvrtak, 13.09.2012.

18:39

Default images

Prošlog meseca se pojavila informacija da je Siti dogovorio sve sa Fiorentinom, i da će mladi Crnogorac, u januaru ili na kraju sezone, preći u redove šampiona engleske za 30 miliona €.

Jovetić je tokom leta bio povezivan sa mnogim evropskim klubovima. Najbliži je bio prelasku u Juventus i , upravo, Mančester Siti, ali do transfera nije došlo.

Da od odlaska Jovetića iz Firence nema ništa, i kao da nikakav dogovor nije postignut, potvrdio je i sportski direktor tima iz Firence Danijel Prade.

"Jovetić prodat? Jednom za svagda želim da prekinem te špekulacije. Mi sve što radimo, radimo krajnje transparentno. Tako da ako dođe do nekih promena vezanih za Stefanov ugovor, Vi će te biti prvi obavešteni", rekao je Prade za lokalni 'La Niconale'.

"Nije tačna informacija da je Fiorentina potpisala predugovor sa SItijem. Porodica Dela Vale (vlasnici Fiorentine), ima odlične odnose sa čelnicima šampiona Engleske, ali nisu potpisani nikakvi pred ugovori.", rekao je sportski direktor 'ljubičastih' i zaključio, "Jo-Jo je naš igrač, i tako će ostati minimum do kraja sezone"

Siti je u nedavno završenom prelaznom roku doveo jednog igrača Fiorentine, Matiju Nastasića, a nisu krili da im je i bivši napadač Partizana velika želja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: