Ferdinand ne želi da se rukuje

Prvotimac KPR-a Anton Ferdinand rekao je treneru Marku Hjuzu da se neće rukovati sa Džonom Terijem, pred meč između KPR i Ćelsija narednog vikenda.

Izvor:

Četvrtak, 13.09.2012.

17:38

Default images

Teri, koji se i dalje nalazi pod istragom FA, je prošle godine za vreme meča vređao mlađeg brata Rija Ferdinanda na rasnoj osnovi.

Čelnici dva kluba razmatraju razne opcije kako bi smanjili tenziju pred meč. Pojavila se mogućnost da rukovanja pred meč uopšte ne bude, ali se to može desiti ako oba kluba zatraže tu mogućnost, i FA je odobri.

Prema sadašnjim saznanjima ni jedan od klubova nije zatražio takvu mogućnost, ali ta opcija nije isključena.

Anton Ferdinad je tužio kapitena Čelsija građanskom sudu, ali ga je sud oslobodio optužbi. Ako do rukovanja dođe, postoje indicije da će Ferdinand 'preskočiti' i Ešlija Kola, koji je svedočio u Terijevu korist pred građanskm sudom.

Kada je bivši kapiten Engleske, zbog ovog slučaja mu je i oduzeta traka, oslobođen optužbi Fudbalska aaocijacija Engleske je pokrenula postupak protiv njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: