Kagava: Moram da ojačam

Novo pojačanje Mančester Junajteda Šindji Kagava rekao je da mu je poslednja povreda ledja najverovatnije uzrokovana umorom i čestim putovanjima.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

10:45

Default images

Japanski internacionalac priznao je da mora da ojača kako se ovakvi problemi ne bi ponavljali. Još se ne zna kada će moći ponovo da zaigra za Junajted.

"Sve će to proći ako budem pažljiviji u budućnosti. Sada sam naučio važnu lekciju", rekao je Kagava novinarima po povratku u Englesku.

On se povredio na treningu japanske reprezentacije uoči utakmice protiv Iraka u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Japanski vezista ima 23 godine, a letos je stigao u Junajted iz redova nemačke Borusije Dortmund.

"Nakon prelaska u Premijer ligu shvatio sam da moram da 'nabacim' mišićnu masu", dodao je Kagava koji ima samo 63 kilograma.

Japanac je dodao da neće rizikovati sa prebrzim povratkom na teren, jer ekipu Junajteda tek očekuju teške utakmice u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: