Vilja: Čekam svoju šansu

Napadač David Vilja smatra da bi, za razliku od Barselone, u bilo kom drugom klubu odmah dobio šansu u prvom timu nakon oporavka od teške povrede kolena.

Izvor: NS

Sreda, 12.09.2012.

21:52

Default images

Najbolji strelac španske reprezentacije doživeo je prelom kolena u decembru i propustio ostatak prošle sezone, ali se vratio u tim na početku ove sezone.

Ipak, dok Vilja željno iščekuje povratak u prvi tim, shvata da njegovi treneri vode računa o njegovom trenutnom stanju.

“Vratiću se u tim onog trenutka kada treneri budu rekli da sam maksimalno spreman. Do tada ću trenirati i biti na raspolaganju ekipi”, rekao je Vilja.

Vilja je istakao da posle osam meseci pauze želi da se vrati igri i da ne razmišlja o povredi.

“Nakon što sam izgubio sve ove mesece, logično je da imam želju da se što pre vratim. Nadam se da ću uskoro odigrati i celu utakmicu. Želim da ovo bude dobra godina za mene”.

Vilja je zbog povrede propustio i nedavno odigrano Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Takođe, španski napadač ističe da je izuzetno zahvalan rukovodstvu kluba što nisu potpisali ugovor sa nekim drugim napadačem i da je srećan što trener ima veru u njega.

Barselona igra protiv Hetafea u gostima u nedelju od 20:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: