Ibra: Možemo da osvojimo LŠ

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da veruje da će ’sveci’ vrlo brzo postati dominantni i da će se to posebno videti u Ligi šampiona.

Izvor: JT

Sreda, 12.09.2012.

20:20

Default images

Šveđanin se preselio na „Park prinčeva“ ovog leta iz Milana i njegov dolazak se osetio pošto je u prva tri kola francuskog prvenstva postigao četiri gola, ali je njegov klub, ipak, zabeležio samo jednu pobedu.

Uprkos neočekivano lošijim rezultatima, Ibrahimović je uveren da će kvalitet ekipe uskoro doći do izražaja na terenu.

Cela ova situacija je veoma uzbudljiva. Sve je ovo novo za mene, ali i za klub, u smislu da postaje moćan, dovodi velike igrače, sjajne igrače, i želi da osvoji velike trofeje“, rekao je Ibrahimović, „Verujem da snovi kluba žele da postanu stvarnost i želim da budem deo toga. Skupljaju sve velike igrače zajedno i žele da stvore veliki tim. To znači da će francuska liga postati atraktivnija i uzbudljivija, a i standard će se podići. Ko ne bi želeo da bude deo toga?“.

Ibrahimović je istakao da je u redove Pari Sen Žermena došao s razlogom, da bi osvojio Ligu šampiona.

Ne bih bio ovde da ne verujem da Pari Sen Žermen može da osvoji Ligu šampiona. Istina je da je nikada nisam osvojio, ali nisam očajan. Tim još mora da raste, ostane na okupu i pobeđuje. Biće potrebno doći na nivo najboljih klubova jer je sve novo, ali je to cilj kluba i mi imamo sjajnu priliku da to ostvarimo. Osvajanje trofeja dolazi sa sjajnim igračima, ja sam već osvojio dosta, jer sam igrao sa odličnim igračima koji su mi pomogli. I sada sam sa takvim igračima, a sigurno je da sami nikada ništa ne možeta da osvojite“, istakao je švedski fudbaler.

Pari Sen Žermen se, inače, u utorak našao na udaru direktora Bajerna Karl-Hajnca Rumenigea, koji je od UEFA tražio da kazni pariski klub, između ostalog zbog Ibrahimovićevog transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: