Bentli: Lepo mi je u Rusiji

Fudbaler Rostova David Bentli nagovestio je da bi voleo da ostane u Rusiji i posle isteka pozajmice u januaru.

Izvor: NS

Sreda, 12.09.2012.

19:44

Default images

Bentli je u ekipu Rostova došao na šestomesečnu pozajmicu iz Totenhema, nakon što mu je menadžer ‘’pevaca’’ Andre Vilas-Boaš stavio do znanja da neće igrati u prvom timu.

Pre dolaska u ruski klub Bentli je tokom 2011. godine bio na pozajmicama u Birmingemu i Vest Hemu.

Prelazak u ekipu Rostova svakako je iznenađenje za igrača koji je u Totenhem došao iz Blekburna 2008. godine za 15 miliona funti. Za to vreme nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca na Vajt Hart Lejnu, a nijedan od menadžera nije bio oduševljen njim.

Bez obzira na činjenicu da je ekipa Rostova na 13. mestu na tabeli ruske Premijer lige, Bentli, za kojeg se pre desetak godina smatralo da će biti adekvatna zamena za Dejvida Bekama u reprezentaciji, rekao je da bi u Rusiji mogao da ostane i nakon isteka pozajmice.

’Videćemo šta će se desiti u budućnosti. Odlazim u Rusiju sa željom da uživam u fudbalu. Ako se stvari budu odvijale po planu onda ću verovatno i ostati’’, izjavila je za Skaj Sport nekadašnja velika nada Arsenala.

Bentli je bio u timu Totenhema tokom pripremnog perioda, ali je Vilas-Boaš odlučio da je 28-godišnji Englez višak u ekipi iz severnog Londona.

‘’Nada uvek postoji. Bio sam povređen tokom većeg dela prethodne sezone, a bilo je previše dobrih igrača u ekipi. Tokom pripremnog perioda živiš u nadi da će se nešto promeniti, ali to nije bio slučaj kod mene. Jedva čekam da odigram nekoliko zvaničnih mečeva, pa ćemo videti kako će se situacija dalje odvijati’’, zaključio je Bentli.

Ekipu Rostova predvodi Miodrag Božović, koji je klub preuzeo u junu 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: