Rad predstavio nova pojačanja

Fudbalski klub Rad zvanično je predstavio Marka Ljubinkovića i Branislava Miloševića, poslednja dva pojačanja za ovu sezonu.

Izvor: NS

Sreda, 12.09.2012.

18:48

Default images

Ljubinković je povratnik u Rad, pošto je za klub sa Banjice igrao od 2002. do 2005. godine, a potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još 12 meseci.

"Već sam bio na Banjici i radujem se ponovnom dolasku. Svoj povratak vidim kao mogućnost za nova dokazivanja i spreman sam da odgovorim zadacima stručnog štaba. Ekipa je mlada i perspektivna, ali izuzetno dobro selektirana i pripremljena", rekao je Ljubinković, koji je najzapaženije partije u inostranstvu pružio u dresu rumunskog Vasluia, kiparskog Anortozisa iz Famaguste, kao i donedavno kineskog Jataija.

Posle odlaska Aleksandra Pantića u Crvenu zvezdu, uprava Rada je odlučila da iz BSK-a dovede Branislava Miloševića.

"Ovaj potez smatram izuzetno pozitivnim za moju karijeru. Želim da se što pre nametnem stručnom štabu, a interesantno je da ću u subotu biti protiv svojih dojučerašnjih saigrača iz Borče. Učiniću sve da Rad zabeleži uspeh", rekao je Milošević.

Trener Rada Marko Nikolić, koji nije krio zadovoljstvo zbog novih imena u svom timu, pozvao je navijače da im pomognu na predstojećoj utakmici protiv BSK-a.

"BSK je izuzetno kvalitetan sastav koji se pojačao tokom letnje pauze. Stigao je nekadašnja zvezda poljskih klubova Slaska i Jagelonije - Vuk Sotirović, a tu je i iskusni napadač Đukić, kao i nekolicina igrača koje cenim. Ako budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti možemo do željenog rezultata. Nadam se da su navijači prepoznali trenutak i svoju ulogu, jer je ovom mladom sastavu neophodan vetar u leđa", zaključio je Nikolić.

Rad je trenutno četvrti na tabeli, sa samo dva boda manje od prvoplasirane Vojvodine.

Utakmica petog kola prvenstva Srbije izmedju Rada i BSK-a igra se u subotu od 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: