Karadžić otvorio stadion Metalca

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, praćen zvižducima većine gledalaca, zvanično je otvorio stadion Metalca u Gornjem Milanovcu.

Izvor: JT

Sreda, 12.09.2012.

18:35

Default images

Otvaranju stadiona prisustvovali su svi visoki fudbalski zvaničnici, među kojima su se, uz Karadžića, izvojili selektor Siniša Mihajlović i predsednik Partizana Dragan Đurić.

Prvi meč na novom stadionu odigrali su B reprezentacija Srbije i Metalac, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, i završen je rezultatom 2:2. Golove za domaćina postigli su Sedlar u 51. i Živadinović u 76. minutu, dok su se u strelce za B reprezentaciju upisali Binić u prvom i Adamović u 84. minutu.

Želim da pozdravim sve gledaoce na stadionu, i one koji mi zvižde i one koji to ne čine, ali pre svega želim da pozdravim i da čestitam svim radnicima kompanije Metalac, stanovnicima Gornjeg Milanovca, rukovodstvu lokalne samouprave, u ovom projektu, u kojem smo uzeli učešće i mi, Fudbalski savez Srbije, i Vlada Srbije, da izgradimo jedno remek fudbalsko delo, koje treba da bude primer svim drugim gradovima i sredinama da na isti način izgrade ovakve objekte“, rekao je Karadžić na otvaranju stadiona.

Karadžić je, takođe, istakao da su svi u FSS ponosni na sve ono što se desilo u poslednjih nekoliko dana, utakmicu mlade reprezentacije sa Makedonijom u Kruševcu, i seniorske protiv Velsa u Novom Sadu, kao i sada, otvaranje stadiona u Gornjem Milanovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: