Milijaš: Vreme je za revanš

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da je ekipa spremna za nedeljno gostovanje i da će učiniti sve da se revanširaju Radničkom za prethodnu sezonu.

Izvor: NS

Sreda, 12.09.2012.

16:47

Default images

Povratnik iz Engleskog Vulverhemptona istakao je da Zvezda ima odličnu mladu ekipu, kojoj je potrebna serija pobeda kako bi stekla dodatno samopouzdanje i pobednički mentalitet.

"U prošloj sezoni Radnički je uspeo da nam "otkine" četiri boda i daćemo sve od sebe da tu malu tradiciju prekinemo. Uz maksimalno poštovanje protivnika, mi smo sami sebi najveći rival i sve zavisi od naše igre i raspoloženja. Ako pružimo maksimum uveren sam da ćemo osvojiti nova tri boda. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i upoznamo sa njihovim karakteristikama", rekao je Nenad Milijaš za zvanični sajt crveno-belih.

Milijaš je takođe naglasio da se nada da će Zvezda svoju seriju trijumfa nastaviti u Kragujevcu.

''Prvenstvo je dosta izjednačeno, ima dosta dobrih timova koji mogu da budu neugodan rival", zaključio je Milijaš.

Utakmica petog kola prvenstva Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: