Kolman: Kriminalni golovi

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je posle poraza od Srbije sa 6:1 da je njegova ekipa "primala neke kriminalne golove".

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

23:44

Default images

"Nismo očekivali ovakav nivo igre. Razočaran sam jer možemo mnogo bolje. Ovo definitivno ne liči na nas, primili smo neke kriminalne golove. Ne želim da pritisak bude na igračima, kao iskusan trener preuzimam odgovornost na sebe", rekao je Kolman.

"Znali smo šta nas čeka u Srbiji, ali nas je protivnik iznenadio svojom igrom, s obzirom da su imali jedan dan manje za odmor posle prvog kola. Razočarali smo...", dodao je on posle utakmice u Novom Sadu u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Selektor Velsa kazao je da bi se njegovi fudbaleri vratili u utakmicu da nisu primili treći gol pred kraj prvog poluvremena.

"Posle 0:2 vratili smo se golom, tada sam rekao igračima da izdrže još pet-šest minuta do poluvremena, ali su dobili kriminalan treći
gol. Da taj gol nismo primili vratili bismo se u meč. U drugom poluvremenu loše smo čistili lopte i dobijali smo lake golove",
kazao je Kolman.

On je istakao da očekuje više od svoje ekipe u predstojećim utakmicama kvalifikacija.

"Očekujem bolje u narednim utakmicama i nadam se da će se ekipa vratiti već protiv Škotske u sledećem kolu. Na sreću, prvoplasirani timovi imaju po samo četiri boda. Za dve nedelje smo ponovo na okupu i planiramo da ispravimo loše stvari. Moramo se pogledati u oči, kako bi Vels bio bolji u oktobru", rekao je Kolman.

Vels će u trećem kolu dočekati Škotsku u Kardifu 12. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: