Mediji u SAD: Bekam kupuje Malagu

Bivši kapiten reprezentacije Engleske Dejvid Bekam ozbiljno razmišlja o mogućnosti da postane većinski vlasnik španskog prvoligaša Malage.

Izvor: NS

Utorak, 11.09.2012.

20:21

Default images

Igrač Los Anđeles Galaksija spreman je, kako navode lokalni mediji u Kaliforniji, da kupi 75 procenata akcija Malage od sadašnjeg vlasnika, Šeika Abdulaha al Tanija iz Katara.

Bekamov partner u tom poslu navodno će biti nekadašnji američki reprezentativac, a sada generalni menadžer Galaksija, Aleksi Lalas.

Sadašnji vlasnik Malage, Al Tani je zbog finanijskih problema bio prinuđen da igračima smanji plate, a zatim i da proda Santija Kazorlu Arsenalu za 19 miliona evra i Hozea Rondona Rubinu iz Kazanja za 13 miliona evra.

Zbog finanijskih problema Malaga će svakako morati da proda deo akcija kluba, iako je ekipa nedavno, prvi put u istoriji, izborila plasman u Ligu šampiona, gde u prvom meču igra sa Zenitom 18. septembra.

Ukoliko Bekam kupi Malagu, biće to njegov povratak u španski fudbal, pošto je u periodu od 2003. do 2007. godine sa velikim uspehom igrao za Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: