Krišito: Emocije su mi pomešane

Reprezentativac Italije Domeniko Krišito izjavio je da je istovremeno srećan i ljut što je sud obustavio istragu protiv njega zbog navodnog nameštanja utakmica.

Izvor: SN

Utorak, 11.09.2012.

19:09

Default images

Krišito je zbog te istrage ostao bez mesta u timu za Evropsko prvenstvo, na kojem su Azuri stigli do finala.

"Ovo je lep dan za mene, srećan sam zbog odluke suda. Istovremeno, i dalje sam ljut jer sam zahvaljujući tim optužbama propustio EP. Ipak, neću tražiti obeštećenje, jer pokušavam da se na normalan način izborim sa situacijom", rekao je štoper Zenita.

Selektor Italije Ćezare Prandeli je u junu uvrstio Krišita na konačan spisak igrača za EP, a zatim ga je izbrisao nakon što su policajci upali u sobu igrača u trening centru Koverčano kod Firence.

Krišito je bio osumnjičen da je u maju 2011. godine, kao igrač Đenove, učestvovao u nameštanju prvenstvene utakmice sa Sampdorijom, ali je zbog nedostatka dokaza istraga obustavljena.

Pored Krišita, takođe zbog nedostatka dokaza, optužbi su oslobođeni Dario Daineli, Omar Milaneto i Rodrigo Palasio.

Fudbalski savez Italije (FIGC) i selektor Prandeli više puta su ponovili da izostavljenje Krišita sa spiska za EP ne znači i priznanje krivice.

"Zašto me onda sada ne pozovu u ekipu? Zaista ne znam, ali trenutno sam skoncentrisan na Zenit. Možda ću ponovo izboriti mesto u reprezentaciji ako budem igrao dobro u klubu", zaključio je razočarani Krišito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: