Kaluđerović: Dokazaću se u Evropi

Fudbaler Andrija Kaluđerović uspešno je debitovao u dresu Rasinga iz Santandera.

Izvor: JM

Utorak, 11.09.2012.

17:46

Default images

Kaluđerović je postigao jedini pogodak na utakmici protiv Ueska, koja je završena rezultatom 1:1.

Andrija Kaluđerović je u poslednjem danu prelaznog roka u Evropi napustio Peking i pojačao redove Rasinga iz Santandera.

"Potpisao sam pet minuta pred ponoć. U španskom klubu su imali jaku želju da me angažuju, a pošto nisam bio standardan u Pekingu odlučio sam da dođem na desetomesečnu pozajmicu", rekao je Kaluđerović.

Bivši napadać Crvene zvezde je odigrao 16 utakmica u šampionatu Kine i postigao dva gola, razlog odlaska leži u činjenici da je samo četiri puta bio starter.

"Peking igra sa jednim klasičnim napadačem, došao je Kanute i bilo je najbolje da odem. Predsednik kluba me je ubeđivao da ostanem, navijači su me čekali na aerodromu. Međutim, odlučio sam da odem", rekao je Kaluđerović.

Strelac 30 golova za Crvenu zvezdu za sezonu ipo odrekao se finansijskog boljeg ugovora.

"Novac mi trenutno nije prioritet, imam manju platu u Rasingu nego u Pekingu. Hoću da se dokažem u Evropi, imam tek 25 godina i mogu još da pružim", dodao je Kaluđerović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: