Karagunis potpisao za Fulam

Kapiten fudbalske reprezentacije Grčke Jorgos Karagunis do kraja sezone igraće za Fulam, saopštio je klub iz Londona.

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

17:12

Default images

Veteran je posle pet godina napustio Panatinaikos, koji je u velikim novčanim problemima.

Tokom karijere Jorgos Karagunis nastupao je za Inter i Benfiku, a dres atinskih zelenih je u dva navrata ukupno nosio 10 godina. Za Grčku je igrao 120 puta, po čemu je rekorder uz Zagorakisa, a bio je član šampionske ekipe sa EP 2004.

Na junskom šampionatu Evrope njegov gol odveo je Grke u drugu fazu i izbacio selekciju Rusije.

Menadžer Fulama Martin Jol kazao je da će Karagunis njegovoj ekipi doneti veliko iskustvo, a Grk je zadovoljan što će raditi sa Holanđaninom.

Radujem se što ću raditi sa martinom Jolom i sarađivati sa mnogim sjajnim igračima. Uzbuđen sam što ću se konačno oprobati u Premijer ligi“, rekao je Jorgos Karagunis.

Transfer je bio moguć i izvan prelaznog roka, koji je u Engleskoj okončan poslednjeg dana avgusta, jer je Grk bez ugovora.

Fulam je tokom letnjeg prelaznog roka značajno pojačao ekipu, ali su poslednjih dana avgusta iz nje otišli ključni igrači Musa Dembele i Klint Dempsi, što je ostvailo veiku prazninu na sredini terena, upravo tamo gde igra grčki internacionalac.

Fulam ima jednu pobedu i dva poraza na startu premijer lige, a u subotu dočekuje Vest Brom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: