Taktika Srbije na izvol'te

Još odavno je bilo poznato da Siniša Mihajlović sprema posebnu taktiku za Škotsku, a ako je verovati dijagramu taktike, to znaju i protivnici ’Orlova’.

Izvor: JT

Subota, 08.09.2012.

11:47

Default images

Tokom treninga našeg tima na „Hemden parku“ u Glazgovu, stručni štab ’Orlova’ dijagram sa taktikom je ostavljen na terenu, na izvol'te svima koji su bili prisutni.

Tako su škotski novinari zahvaljujući redarima uspeli da domognu cele taktike u kojoj se vidi da će naš tim igrati u formaciji 4-3-3 i da će poseban pritisak na Škote vršiti po levoj strani.

Ukoliko je taj dijagram tu završio da bi zavarao Škote onda je taj potez razumljiv, ali u suprotnom, izabranici Siniše Mihajlovića bi mogli da budu ’pročitani’ čim izađu na teren.

Duel u Glazgovu počinje u 16 časova po srednjeevropskom vremenu i označiće početak novog kvalifikacionog ciklusa za reprezentaciju Srbije, ovoga puta za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: