Ubistvo navijača u Engleskoj

Četiri navijača Arsenala uhapšena su na stadionu Liverpula, za vreme utakmice Liverpul - Arsenal, zbog ubistva navijača Liverpula u centru istoimenog grada.

Izvor:

Utorak, 04.09.2012.

15:56

Default images

Reč je 33-godišnjem Stjurtu Smitu koji je vrlo brzo posle incidenta u Kolkit ulici prevezen u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Uhapšena su četiri čoveka, dva 39-godišnjaka, jedan 37-godišnjak i jedan 27-godišnjak. Oni su se u trenutku hapšenja nalazili u sektoru predviđenom za gostujuće navijače na 'Enfildu'.

Policija ima saznanja da neko od građana Liverpula, koji se našao na mestu zločina, ima snimak kobnog napada na svom mobilnom telefonu.

"Policija je spremna da priča sa svima koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o incidentu. naši ljudi rade na tome da pronađu čoveka, za koga se veruje, da je deo incidenta snimio svojim mobilnim telefonom", rečeno je iz policijske uprave okruga Mersisajd.

Predstavnik policije dodaje da ne veruje da je napad povezan sa nekom bandom ili da je razlog napada rivalstvo dva kluba, niti da je gospodin Smit poznavao svoje napadače.

Radnici silnih prodavnica, restorana i barova, koji se nalaze u blizini, su bili šokirani ovim incidentom.

"Mi smo zgroženi i potrešeni da se nešto ovako desilo u inače mirnom kraju. Svi mi šaljemo iskreno saučešće porodici ubijenog momka", rekao je jedan od radnika iz bara u pomenutoj ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: