Loris već nezadovoljan trenerom

Iako je tek četiri dana u Totenhemu, novi golman Spursa Igo Loris nezadovoljan je trenerom Andre Viljas-Boašom, otkrio je selektor Francuske Didije Dešam.

Izvor: AK

Utorak, 04.09.2012.

14:57

Default images

Dešam je istakao da je Loris nezadovoljan zbog komentara koji je uputio Viljas-Boaš, samo četiri dana pošto je francuski golman stigao na "Vajt Hart Lejn".

Loris je prešao iz Liona u Totenhem za 15 miliona evra. S obzirom da prvi golman Spursa Bred Fridel ima 41 godinu, očekivalo se da Francuz bode prvi izbor na golu. Međutim, Viljas-Boaš ne misli tako.

Američki golman je briljantno branio u nedelju protiv Noriča, nakon čega je Viljas-Boaš rekao da će Loris morati da se bori za mesto startnog golmana. To Francuz nije najbolje prihvatio, što je otkrio Dešam.

"Igo ne ceni izjave svog trenera. Ne želim da stvorim problem jer mi nije potreban. Ali mislim da je potrebno dobro da razmisle. Ne želim da se Igo nađe u ovoj situaciji", istakao je selektor Francuske koja za tri dana gostuje Finskoj na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: